GARANTI

Tryghed og tillid betyder meget for os alle. Vi ønsker at drive en seriøs forretning, derfor følger vi naturligvis købelovens bestemmelser i forbindelse med salg af brugte køretøjer.

Alle personbiler leveres med minimum 3 måneders 100% fuld garanti på kun Motor & Gearkasse og der er mulighed for at øge 100 % fuld garanti med op til 2 år

Alle vore biler gennemgår et meget grundigt kontrolprogram, og bilerne får udført service iht. den enkelte bils serviceinterval inden levering.

Alle vore biler bliver kosmetisk rengjort/poleret af et professionelt Team.

Alle biler leveres med skriftlig speedometergaranti, ligesom vi garanterer at bilerne er fri og ubehæftede for restgæld.

 

 

 

 

 

Dansk Bilbrancheråd (DBR) er autoværkstedernes Brancheorganisation og er med sine 1780 værkstedsmedlemmer branchens største interesseorganisation.

DBR arbejder for at skabe de bedste rammevilkår, og tilbyder forskellige ydelser til autoværkstederne. DBR varetager værkstedernes interesser over for politikere og offentlige myndigheder, samt beslægtede organisationer i spørgsmål af betydning for branchen.

De er dermed primært en organisation, som yder hjælp til os som værksted, men de er også kundens garanti for veludført arbejde. De er bl.a. medstifter af “Ankenævn for biler”. Endvidere har organisation i deres vedtægter “reparationsregler” som medlemmer skal følge. De kan ses på deres hjemmeside:

 

Skriv et svar

Facebook